The death of Abood Hussein al Mahnan due to torture inside a Kurdish Self-management forces detention center, January 12

Abood Hussein al Mahnan, from Manbej city in Aleppo governorate eastern suburbs, born in 1995, on January 10, 2018, arrested by Kurdish Self-management forces (mainly by Kurdish Democratic Union Party -PKK) from his location in Manbej city. On January 12, 2018, we received information confirming his death due to torture inside a detention center.
عبود حسين المحنان، من أبناء في مدينة منبج بريف محافظة حلب الشرقي، من مواليد عام 1995، في 10 كانون الثاني 2018، اعتقلته قوات الإدارة الذاتية (بشكل رئيس قوات حزب الاتحاد الديمقراطي – فرع حزب العمال الكردستاني) من مكان وجوده في في مدينة منبج، في 12 كانون الثاني 2018، حصلنا على معلومات تؤكد وفاته بسبب التعذيب داخل أحد مراكز الاحتجاز.

SHARE