Members of General Secretariat of National Kurdish Council arrested by Kurdish self- management forces in al Qameshli city in Hasaka governorate on May

SNHR: Self- management forces (mainly Democratic Union Party forces –PKK branch) raided on the office of the National Kurdish Council in al Seyahi neighborhood south of al Qameshli city in Hasaka governorate northern suburbs, arrested 13 members of General Secretariat of the council, including 2 women, and took them to unknown place on May 9, 2017.
الشبكة السورية: قامت قوات الإدارة الذاتية (بشكل رئيس قوات حزب الاتحاد الديمقراطي – فرع حزب العمال الكردستاني) بمداهمة مكتب المجلس الوطني الكردي في الحي السياحي جنوب مدينة القامشلي بريف محافظة الحسكة الشمالي، تم توثيق اعتقال 13 شخصاً، بينهم سيدتين، من أعضاء الأمانة العامة للمجلس، واقتادتهم إلى جهة مجهولة، في 9 أيار 2017.

SHARE