A media activist aid a child wounded in an explosion in Kafrya and al Foua evacuation convoy in al Rashideen neighborhood in Aleppo city on April 15

The media activist Abdul Qader Habaq aids one of children wounded in unknown- source explosion amid the evacuation convoy of the families of Kafrya and al Foua towns in al Rashideen neighborhood in Aleppo city according to the “four cities” agreement between Hay’at Tahrir al Sham and Ahrar al Sham Islamic Movement, on the one hand, and Iranian militias, on the other hand, causing a massacre, on April 15, 2017.
الناشط الإعلامي عبد القادر حبق يسعف أحد الأطفال المصابين جراء انفجار مجهول المصدر وسط تجمع قوافل إجلاء أهالي بلدتي كفريا والفوعا المتواجدين في حي الراشدين بمدينة حلب، حسب اتفاق المدن الأربعة المُبرم بين هيئة تحرير الشام وحركة أحرار الشام الإسلامية مع الميليشيات الإيرانية، ما تسبب بمجزرة، في 15 نيسان 2017.

SHARE