Member of the Kurdish Future Movement arrested by Kurdish Self-management forces in al Darbasiya city in Hasaka governorate on April 1

Rasheed Mohamad, member of the public relations office of Kurdish Future Movement and member of the local council in al Darbasiya city in Hasaka governorate northern suburbs, arrested by Self-management forces (mainly Kurdish Democratic Union party forces –PKK branch) from his residence in al Darbasiya city and taken to unknown destination, April 1, 2017.
رشيد محمد‏، عضو مكتب العلاقات العامة في تيار المستقبل الكردي وعضو المجلس المحلي في مدينة الدرباسية، من أبناء مدينة الدرباسية بريف محافظة الحسكة الشمالي، اعتقلته قوات الإدارة الذاتية (بشكل رئيس قوات حزب الاتحاد الديمقراطي – فرع حزب العمال الكردستاني) من مكان إقامته في مدينة الدرباسية، واقتادته إلى جهة مجهولة، في 1 نيسان 2017.