Member of Eslah Kurd Movember and of the Syrian National Committee arrested by Kurdish Self-management forces in Al Malikya city in Hasakah governorate in November 28

Hawas Akeid, member of Eslah Kurd Movement and member of the political committee of the National Coalition for Syrian Revolutionary and Opposition Forces, from Al Malikya city in Hasakah governorate suburbs, arrested by Self-management forces (mainly Kurdish Democratic forces –PKK branch) from his residence, and taken to unknown destination, November 28, 2016.
حواس عكيد، عضو في حركة الإصلاح الكردي وعضو في الهيئة السياسية في الإئتلاف الوطني لقوى الثورة والمعارضة السورية، من أبناء مدينة المالكية بريف محافظة الحسكة، اعتقلته قوات الإدارة الذاتية ( بشكل رئيس قوات حزب الاتحاد الديمقراطي – فرع حزب العمال الكردستاني) من مكان إقامته في مدينة المالكية، واقتادته إلى جهة مجهولة، في 28 تشرين الثاني 2016.

%d8%ad%d9%88%d8%a7%d8%b3-%d8%b9%d9%83%d9%8a%d8%af

SHARE